Tânăra care s-a desfigurat ca să arate ca Angelina Jolie şi-a expus adevărata faţă. Aşa arată nemachiată şi fără alte artificii

Tânăra care s-a mutilat să arate ca Angelinei Jolie, pe numele ei Sahar Tabar, este o fată de origine iraniană, care a reuşit să ajungă faimoasă la nivel mondial.

Adolescenta în vârstă de 22 ani a reuşit să isterizeze internetul după ce s-a pozat fără pic de machiaj pe faţă. Fata este de nerecunoscut.

Sahar Tabar a atras o mulţime de critici din partea internauţilor, mulţi dintre ei comparând aspectul ei fizic cu mireasa moartă din filmul lui Tim Burton.

Fata susţine că nu a vrut nici măcar o secundă să arate ca Angelina Jolie. Mulţi dintre ei au speculat că ar fi vorba de multe operaţii estetice la mijloc, alţii că ar fi doar photoshop.

Adolescenta a recunoscut într-un final că are 50 de intervenţii chirugicale, printre care o rinoplastie, injecţii pentru mărirea buzelor, liposucţie, dar aspectul înfricoşător îl realizează cu ajutorul machiajului şi al programelor de editat.

“Nu. Este vorba de Photoshop și machiaj. De fiecare dată când public o fotografie mă fac mai distractivă prin asta. Este modul meu de auto-exprimare, un fel de artă.

Urmăritorii mei ştiu că aceasta nu este adevarata mea faţă.“, a spus Sahar Tabar, conform mirror.co.uk.

Acum televiziunea de stat din Iran o dă de exemplu pentru „modul în care social media a stricat o viață“.

În timpul interviului, tânăra de 22 de ani a fost prezentată ca o „zombie” și a fost dată ca exemplu pentru modul în care „nebunia de a deveni celebru pe social media a stricat o viață reală“.

IRTV2 a subliniat că Tabar a fost singurul copil al unui cuplu divorțat și că „ar fi putut să fie în universitate până acum“ dacă nu era deturnată către aparițiile bizare din mediul online.

Tânăra a mărturisit în interviul TV că din copilărie visa să devină celebră. „Visul meu din copilărie era să devin celebră.

Am văzut că oamenii urmăreau ceea ce postam online și, când numărul de aprecieri a crescut foarte mult, am simțit că fac ceea ce trebuie“, a mărturisit iranianca.