S-a aflat! Care e motivul pentru care Gina Pistol nu se căsătorește cu tatăl fiicei sale. De ce nu se gândesc la nuntă

Gina Pistol și tatăl fetiței sale, Smiley, sunt împreună de ani buni. Cu toate acestea, cei doi nu se gândesc la căsătorie și motivul este unul foarte simplu. Iată de ce nu vor să oficializeze relația, chiar dacă au un copil împreună.

Relația dintre Gina Pistol și tatăl fiicei sale a început după ce au dat nas în nas la un eveniment monden. De atunci sunt de nedespărțit.

În prezent, sunt împreună de șase ani și au o fetiță de un an și jumătate, Josephine.

Care e motivul pentru care Gina Pistol nu se căsătorește cu tatăl fiicei sale

Chiar dacă formează deja o familie, Gina Pistol și Smiley nu se gândesc să se căsătorească. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite consideră că oficializarea relației este doar o formalitate și nu se grăbește să se vadă în rochie de mireasă.

La fel gândește și iubitul ei, Smiley. Artistul a mărturisit că va face totul public atunci când vor ajunge la altă concluzie legată de căsătorie. Deocamdată, sunt fericiți și se bucură de familia lor frumoasă.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spus Smiley pentru publicația Ego.

Gina Pistol a continuat declarația partenerului: „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”.

Gina Pistol a născut în martie 2021

Gina Pistol a născut, pe data de 9 martie 2021, o fetiță pe care a numit-o Josephine Maria.

”Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Multumim pentru

toate gândurile și urările. Revenim cât de curand cu vești, imediat ce vom fi în stare.”, a scris prezentatoarea emisiunii Chefi la Cutite pe contul său de Facebook. scrie a1.ro