Tragedie! SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU GETA, O ROMÂNCĂ DE 41 DE ANI. ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR, DUPĂ CE A ÎNDURAT CHINUL DORULUI: „MĂ VOI RUGA PENTRU SUFLETUL TĂU”

Chinul dorului a împins-o să își curme viața. Geta, o româncă în vârstă de 41 de ani, a avut parte de un destin tragic. Și-a pus capăt zilelor, după ce, ani la rând, a suspinat după partenerul său de viață alături de care își întemeiase o familie.

În urmă cu șapte ani, bărbatul s-a sinucis. Fiul ei a găsit-o fără suflare, în locuință, în cursul zilei de miercuri. Atenție, urmează informații care pot afecta emoțional!

Geta Florica Moț, o femeie în vârstă de 41 de ani, și-a pus capăt zilelor într-o locuință din Sebiș. Cel care i-a găsit trupul neînsuflețit a fost chiar fiul ei, în cursul zilei de miercuri, 15 martie 2023. Apropiații familiei susțin că românca se lupta de ani de zile cu depresia, după ce soțul ei s-a sinucis.

N-a mai suportat dorul ce-i apăsa sufletul

Românca de 41 de ani ducea o bătălie înfiorătoare în sufletul ei. În urmă cu zece ani, Geta Florica Moț și soțul ei s-au întors din Spania în România, pentru a-și construi o nouă viață în țară. Au hotărât să renunțe la locurile de muncă de peste hotare și să se întoarcă acasă, la Sebiș, în județul Arad.

Apoi, după revenirea în țară, soțul Getei a suferit un infarct. Din acel moment, viața de familie s-a schimbat total. Apropiații familiei susțin faptul că nu mai era același om energic și muncitor. Apoi, în urmă cu șapte ani, bărbatul și-a pus capăt zilelor. Întreaga familie a suferit un șoc enorm, iar Geta a început să aibă episoade depresive.

„A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo șapte ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a IX-a”, au mărturisit apropiați familiei, arată antena3.ro.

„În acest moment dureros, cuvintele sunt de prisos. Mă voi ruga pentru sufletul tău. Să îți găsești pacea printre stele”, este mesajul scris de o persoană pe rețelele de socializare. scrie cancan.ro