Horoscop 9 iulie 2023. Zodia care primeste o VESTE BOMBA ASTAZI

Berbec

Pentru Berbeci se anunță o zi bună în plan amoros. O persoană este posibil să le pice cu tronc. Vor fi seduși dintr-o privire, dacă sunt singuri.

Taur

Taurii sunt puși pe distracție! Sunt foarte deciși să își invite prietenii la un brunch sau la o petrecere.

Nativii își doresc să stea până târziu pentru a se relaxa, chiar dacă ziua următoare este plină.

Gemeni

Pentru Gemeni există probabilitatea de a lua parte la o competiție.

Este vorba fie de un meci amical, un maraton, ori ceva care le pune mintea la contribuție. Au în plan să facă sport în această zi.

Rac

Pentru Raci se anunță o zi în care este posibil să întâlnească o persoană cu care o să fie compatibili sufletește. Aceștia au mari șanse de a începe o frumosă relație sentimentală, dacă nu au pe nimeni.

Leu

Leii organizează astăzi o plimabre pe malul mării sau la munte. Își doresc să se recreeze și să uite de tot stresul. Se vor întoarce pe noapte, asta în cazul în care nu vor să vadă și un răsărit de soare! Orice alegere ar lua, este bine să se bucure din plin de aceste momente.

Fecioară

Fecioarele vor fi astăzi invitate la masă, cu un prilej anume, fie o aniversare, logodnă, botez, căsătorie. Vor fi primite cu mare drag, iar acest lucru le va crea o stare de bine.

Balanță

Balanțele vor face cunoștință cu cineva cu care vor petrece multe momente deosebite de acum înainte. Pot lega o prietenie sau o relație de iubire, dacă sunt singure.

Scorpion

Cineva îi așteaptă pe Scorpioni și va face cumva să se întâlnească cu ei.

Este vorba despre o persoană care s-a îndrăgostit de acest nativ datorită farmecului pe care îl are. Nativii nu trebuie să dea piciorul peste această oportunitate, poate fi sufletul pereche!

Săgetător

După mult timp, Săgetătorii se vor întâlni cu persoanele dragi, prin intermediul unor evenimente de familie. Le era dor de aceste momente deosebite și pline de emoție. Vor petrece după o perioadă lungă de când nu s-au văzut!

Capricorn

Capricornii vor pleca într-o excursie spontană. Aceștia duceau dorul unei plecări, care să îi facă să uite comple de griji. Profitați din plin de aceste momente petrecute cu cei dragi!

Vărsător

Vărsătorii se simt într-un impas astăzi. Nu reușesc să mai vadă luminița de la capătul tunelului. Astrele vă sfătuiesc să vă analizați în acest punct și să vă gândiți câte lucruri bune aveți în viața voastră!

Pești

Peștii atrag ceea ce se află în interiorul lor. Nu înțeleg în acest moment de ce anumite lucruri se întâmplă așa, dar pe parcurs vor afla răspunsul la orice întrebare!