Coaja de lamaie la calcaie – Iti schimba stilul de viata

Pentru multi dintre noi, calcaiele crapate si pielea uscata si aspra este o problema mare, mai ales o data ce vine vara si trebuie sa purtam din nou incaltaminte deschisa.

Atunci decindem sa optam pentru diferite creme, pietre si alte trucuri care necesita o multime de efort, perseverenta si bani.

Dar cea mai rea parte este ca de multe ori nu obtinem nici un fel de rezultat. Prin urmare, cea mai buna solutie este de a recurge la cei ai deja in casa – o lamaie!

Tot ce ai nevoie este o lamaie destul de mare ca sa iti acopere calcaiul si sa o storci. Poti folosi sucul pentru a face o limonada de detoxifiere, iar coaja pentru a-ti vindeca pielea de pe calcaie.

Pune jumatate de coaja pe calcai, incercand sa acoperi partile dure. Cand pozitia este cea corecta, pune-ti sosetele pentru a mentine coaja in loc. Compusii din lamaie vor ajuta la eliminarea pielii uscate, crapate, si veti observa cum calcaile vor deveni mult mai moi dupa doar 1 tratament.

Coaja trebuie sa stea cel putin o ora, dar tratamentul va functiona cel mai bine daca coaja este lasata peste noapte. Prin urmare, este recomandat sa faceti acest lucru inainte de a merge la culcare.

Poate ca suna incredibil (si eu cred la fel), dar rezultatele sunt cu adevarat surprinzatoare. Numai dupa un singur tratament, veti observa cum calcaiele devin mult ma moi.

In cazul fisurilor grave, este necesar sa repetati acest tratament de mai multe ori. Acest tratament cu coaja de lamaie paote fi folosit si la coate si genunchi. Pielea din jurul acestor

zone este de obicei mai groasa si mai uscata, asa ca fara o ingrijire adecvata, devine mult mai intunecata decat in alte parti ale corpului. Din fericire, puteti folosi coaja de lamaie pentru a rezolva aceasta problema.