Nelson Mondialu’ şi-a pus dinţi! Cum arată acum “fenomenul”? VIDEO

Mulţi ani, Nelson Mondialu’ s-a afişat în faţa camerelor mult, mult timp doar cu vreo… cinci dinţi.

Le-a intrat rapid la inimă internauţilor şi a ajuns un adevărat fenomen în mediul online. Acum, le-a făcut tuturor o surpriză! Şi-a pus dinţi şi s-a filmat, spre uimirea admiratorilor săi.

<Întoarce banii cu lopata, da nu-şi pune dinţi!> este replica care s-a auzit de-a lungul anilor despre Nelson Mondialu’.

Era adevărul. În trecut, Nelson Mondialu’ a povestit de ce a ales “să dea skip” mersului la stomatolog. 

Coşmarul pentru Nelson Mondialu’ a început în anul 1983, când a fost arestat la Gherla. Avea un canin care îi cauza o durere cumplită şi, la 2 dimineaţa, a fost dus la cabinetul stomatolofic al închisorii.

Medicul însă, nu era acolo aşa că, o persoană la întâmplare i-a spus că acel dinte trebuie scos.

După ce i-a făcut două injecţii, i-a prins caninul şi l-a tras. “Nu l-a scos din rădăcină, ci l-a rupt. Am simţit că leşin de durere. Apoi m-au prins cu cătuşe si mi-au scos de tot caninul, doi poliţişti mi-au ţinut capul. Două săptămâni am avut hemoragie”, povestea Nelson Mondialu’ în trecut.

De atunci, frica de stomatolog l-a ţinut departe de a avea o dantură perfectă.

Iată că acum, înaintea sărbătorilor de iarnă, Nelson Mondialu’ şi-a făcut curaj şi a trecut pragul unui medic stomatolog.

La finele lunii noiembrie, Nelson Mondialu’ şi-a scos şi dinţii pe care îi mai avea pentru a-şi pune implanturile. 

La două săptămâni distanţă, a făcut un live pe Facebook în care, în stilul caracteristic, ne-a arătat tuturor noua dantură! Trebuie să recunoaştem, e o schimbare maaaaare! sursa:spynews